Απλή Μετάβαση
Με Επιστροφή
Πολλαπλές διαδρομές
calendar
Αναχώρηση
calendar
Αναχώρηση
calendar
Επιστροφή

Γυρίσματα Σκύρου: Η παραλία απ’ όπου δεν υπάρχει γυρισμός!

04/10/2024
Γυρίσματα Σκύρου: Η παραλία απ’ όπου δεν υπάρχει γυρισμός!

Η παραλία Γυρίσματα στη Σκύρο είναι ένας κρυμμένος παράδεισος που σίγουρα θα σε γοητεύσει και θα σε κερδίσει. Είναι, χωρίς υπερβολή, μία από τις πιο όμορφες παραλίες όχι απλά του νησιού, αλλά και των Βορείων Σποράδων. Ξεχωρίζει για τα γαλαζοπράσινα νερά της και τη χρυσαφένια άμμο της, μήκους ενός χιλιομέτρου! Ακολουθούν μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να εντάξεις την παραλία Γυρίσματα στη Σκύρο στις must επιλογές σου.

 Καθαρά και κρυστάλλινα νερά

Τα νερά στην παραλία Γυρίσματα είναι εξαιρετικά καθαρά και διάφανα, ιδανικά για κολύμπι και καταδύσεις με μάσκα. Η ποιότητα των νερών της είναι απαράμιλλη, κάνοντας κάθε βουτιά σε αυτά να σας μένει αξέχαστη!

Χρυσή άμμος

Η παραλία διαθέτει απαλή, χρυσή άμμο, τέλεια για ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Η ακτή είναι πολύ καθαρή και χωρίς ίχνος σκουπιδιών καθώς καθαρίζεται πολύ συχνά από τις δημοτικές αρχές.

Μαγευτικό τοπίο

Εκτός από τα μοναδικής ποιότητας νερά της και την απαλή της αμμουδιά, το γύρω σκηνικό, είναι επίσης απαράμιλλου φυσικού κάλλους. Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι εκπληκτική, με καταπράσινους λόφους και βραχώδεις σχηματισμούς να περιβάλλουν την παραλία. Το τοπίο είναι ιδανικό για περιπάτους και Instagram-ικές φωτογραφίες!

Εύκολη πρόσβαση

Η παραλία Γυρίσματα είναι πολύ κοντά στη Χώρα (μόλις 4 χιλιόμετρα), καθιστώντας την εύκολα προσβάσιμη ακόμα και με ποδήλατο. Ο δρόμος είναι καλοδιατηρημένος και η σήμανση ξεκάθαρη και σαφής.

Γαστρονομικός παράδεισος

Μετά τις βουτιές σου στην παραλία, τα κοντινά ταβερνάκια σε περιμένουν να τα γνωρίσεις. Σε αυτά θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις φρέσκα θαλασσινά και τοπικές σπεσιαλιτέ και εδέσματα, απολαμβάνοντας την αυθεντική σκυριανή φιλοξενία.

Διπλή «φύση»

Η παραλία Γυρίσματα, καθώς είναι αρκετά μεγάλη σε έκταση έχει την πολυτέλεια να διαθέτει τόσο οργανωμένο όσο και ανοργάνωτο τμήμα. Στο οργανωμένο κομμάτι της, θα βρείτε σετ ξαπλώστρες, ντουζιέρες, γήπεδο μπιτς-βόλεϊ, beach bar, αποδυτήρια και θαλάσσια sports. Στο ανοργάνωτο κομμάτι, μπορείτε στη στήσετε τη δική σας ομπρέλα και να απολαύσετε την ηρεμία που τόσο επιζητείτε. Καθώς η αμμουδιά της είναι απέραντη, μπορείτε να παίξετε ρακέτες και φρίσμπι όση ώρα θέλετε, χωρίς να ενοχλείτε κανέναν!

 Ιδανική για όλους

Καθώς η παραλία τα συνδυάζει όλα, είναι και ιδανική για κάθε τύπο ταξιδιώτη! Καταρχάς, τα ρηχά και ασφαλή νερά της αλλά και η ατελείωτη άμμος, την κάνουν ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Επιπλέον, οι πιο περιπετειώδεις τύποι θα βρουν ευκαιρίες για δραστηριότητες όπως καγιάκ, paddleboarding και snorkeling. Παράλληλα, οι πιο party animals τύποι θα απολαύσουν τη μουσική και τα cocktails του beach bar ενώ οι πιο νηφάλιοι, μπορούν εύκολα να απομονωθούν.

Σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα

Η παραλία Γυρίσματα είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για να απολαύσεις το όμορφο ηλιοβασίλεμα της Σκύρου. Οι αποχρώσεις του ήλιου που βυθίζεται στη θάλασσα, δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό, ιδανικό για ρομαντικές στιγμές ή μια ευκαιρία να χαθείτε στις σκέψεις σας.

Η ΣΝΕ σε φέρνει πιο κοντά στα Γυρίσματα Σκύρου

Αν πας στα Γυρίσματα Σκύρου και κολυμπήσεις στα μοναδικό νερά της παραλίας… δεν υπάρχει γυρισμός! Κάθε καλοκαίρι θα θες να γυρίζεις ξανά και ξανά στην παραλία που θα αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου! Κλείσε σήμερα κιόλας το εισιτήριό σου με τη ΣΝΕ για το «διαμάντι» της Σκύρου, τα Γυρίσματα, και γνώρισε τον επόμενο αγαπημένο σου προορισμό!

Σκύρος Ναυτική Εταιρεία

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Γυρίσματα Σκύρου: Η παραλία απ’ όπου δεν υπάρχει γυρισμός!»;                                                                                      

Μάθε τα πάντα για τo αγαπημένο σου νησί, τη Σκύρο στο blog της SNE.

 

Αναζήτηση

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ